Boeren Beleving

Ervaar het selfie tijdens De Boeren Beleving, het eerste landelijke evenement van Boert Bewust. In het laatste weekend van juni ervaren bezoekers het echte boerenleven bij boeren en tuinders uit alle Boert Bewust-streken. Ga in gesprek met de boer tijdens een picknick, yogales in de stal of rondleiding op het bedrijf.

Op de website van de verschillende streken staat een overzicht van alle activiteiten. Klik hieronder op jouw regio, bekijk de activiteiten en meld je aan. Voor bijna alle activiteiten moet je je van te voren aanmelden. Vol = vol. Voor vragen over de activiteiten kun je contact opnemen met de streek, zie hiervoor de contactgegevens op de streekwebsites.

Welke activiteiten zijn er bij jou in de buurt?

Gelderse Vallei

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in de Gelderse Vallei op de website van Vallei Boert Bewust en meld je direct aan.

IJsseldelta

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in IJsseldelta op de website van IJsseldelta Boert Bewust en meld je direct aan.

Land van Cuijk

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in Land van Cuijk op de website van Land van Cuijk Boert Bewust en meld je direct aan.

Salland

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in Salland op de website van Salland Boert en Eet Bewust en meld je direct aan.

Vechtdal

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in het Vechtdal op de website van Vechtdal Boert Bewust en meld je direct aan.

Rijk van Nijmegen

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal op de website van Rijk van Nijmegen Boert Bewust en meld je direct aan.

Kromme Rijn

Kijk welke activiteiten er te doen zijn in de Kromme Rijn op de website van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust en meld je direct aan.

 

De Boeren Beleving

“Het gesprek aangaan met de omgeving is altijd het uitgangspunt van Boert Bewust geweest, dit evenement sluit daar heel mooi op aan”, vertelt Lisanne Oskam, voorzitter Stichting Boert Bewust. “Door met elkaar te praten begrijp je elkaar beter en ontstaat meer begrip voor elkaars leefwereld. Daar is behoefte aan. Tijdens De Boeren Beleving ervaren bezoekers het werk op de boerderij en horen boeren en tuinders hoe consumenten denken over het boerenleven.”

Binnen Boert Bewust werken de streken samen, ondersteund door de Stichting Boert Bewust. In dit landelijke evenement komt de samenwerking optimaal naar voren. Voor meer informatie over dit landelijke evenement kunt u contact opnemen via info@boertbewust.nl. Voor informatie over specifieke activiteiten in een bepaalde streek, kunt u contact opnemen met de betreffende Boert Bewust streek.

,