Boert Bewust pakt geen rol op 1 oktober

Boert Bewust pakt geen rol op 1 oktober
Mirthe Post

1 oktober gaan veel boeren en tuinders naar Den Haag. Boeren zijn het zat om te worden weggezet als een “probleem” waar een “oplossing” voor moet komen. Ook onze deelnemers herkennen dit gevoel. Genoeg is genoeg. Het is goed dat onze sector dit punt wil maken in politiek Den Haag, zolang dit op een respectvolle en publieksvriendelijke manier gebeurt. Sommige van onze deelnemers gaan vanuit die insteek ook meedoen in Den Haag.

Stichting Boert Bewust pakt geen rol op deze dag. Boert Bewust werkt aan verbindingen tussen boeren en tuinders en samenleving in eigen streek. We voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw. Een demonstratie is wat ons betreft niet de plek om te verbinden en een open en eerlijk gesprek te voeren.

Dat gesprek voeren wij in de streken; met gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en consumenten dichtbij ons. Ook met jou. Vraag jij je af waarom boeren en tuinders boos, bezorgd en geëmotioneerd zijn? Waarom ze bepaalde keuzes maken voor hun bedrijf of wil jij delen hoe je de toekomst van onze sector ziet? Via de website van onze streken kun je alle boeren en tuinders vinden in jouw omgeving die actief het gesprek opzoeken.  Neem contact op, wij ontvangen je graag op ons erf!

 

1 Reactie

  1. Ricky 4 maanden geleden

    Heel goed dat jullie de verbinding zoeken via gesprekken met iedereen die in gesprek wil. Dat doen ook heel veel melkvee- varkens- pluimveehouders, tuinders, akkerbouwers die ook mee optrekken naar den Haag. Er zijn vele wegen die naar Rome (Brussel/Den Haag) leiden. Iedere bijdrage om onze landbouw in Nederland onder de aandacht te brengen en onze trots te tonen verdient waardering en respect.
    Samen optrekken en waarderen van ieders aanpak, biedt ons de kracht die we zo hard nodig hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

,