Officiële onthulling in Kromme Rijn

Officiële onthulling in Kromme Rijn
Mirthe Post

Terwijl de westerstorm nog over Nederland raasde, vond op 18 januari de onthulling van het Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust informatiebord bij fam. Merkens in Werkhoven plaats. Gedeputeerde Mirjam Maasdam en gastheer Jacco Merkens onthulden het informatiebord onder toeziend oog van een aantal geïnteresseerden.

“We hebben weer een mooi bedrijf toe kunnen voegen aan de lijst van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemers,” zegt coördinator Paulien Keijzer. Het totaal aantal deelnemers in de Kromme Rijn is daarmee gegroeid tot zesentwintig en er staan nog een aantal nieuwe deelnemers op de certificeringsagenda.

Verbinding met de samenleving

Voorafgaand aan de onthulling van het bord heeft gedeputeerde Maasdam een uur met de initiatiefnemers van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust gesproken. “Ze vindt het belangrijk dat de boer-burgerverbinding in stand blijft of wordt verstevigd, en wilde daarom graag bij dit moment aanwezig zijn.” Volgens Keijzer was gedeputeerde Maasdam erg enthousiast over de activiteiten, die door Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust worden uitgevoerd.

Transparantie

Boeren en fruittelers leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij en dit willen ze graag uitdragen in en aan hun omgeving. Openheid en transparantie over hun bedrijfsvoering zijn de belangrijkste redenen om deel te nemen aan dit project.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

,