Trainingen voor deelnemers

Stichting Boert Bewust biedt alle deelnemers trainingen aan die zij in 2019 kosteloos kunnen volgen. De trainingen worden in het voorjaar van 2019 aangeboden op onderstaande momenten in verschillende streken. Als deelnemer kun je je (bij voorkeur) inschrijven voor de training in je eigen streek, of als je verhinderd bent in een andere streek. Per training kunnen er ongeveer 10 deelnemers meedoen. Voor vragen over de trainingen kun je contact opnemen met jouw eigen streekcoördinator. IN het najaar van 2019 worden de trainingen opnieuw aangeboden, hierover volgt meer informatie in september.

Training – Een goed gesprek begint bij jezelf – 1 dagdeel

Hoe voer je een goed gesprek over jouw agrarische bedrijf, zonder te veel in de verdediging te schieten of te veel in vaktaal te praten? In deze training leer je de 5 principes van verbindend communiceren toe te passen in gesprekken met bezoekers op jouw erf, maar ook op verjaardagsvisites, in de lokale politiek of media. Want een goed, verbindend gesprek, begint bij jezelf. De training wordt gegeven door René Schepers. Deze training wordt aangeboden op:

  • Dinsdag 16 april 2019 van 13-16 uur – Gelderse Vallei (opgeven niet meer mogelijk)
  • Woensdag 17 april 2019 van 19-22 uur – Salland (opgeven niet meer mogelijk)
  • Dinsdag 23 april 2019 van 19-22 uur- Kromme Rijn (opgeven niet meer mogelijk)
  • Woensdag 15 mei van 19-22 uur – Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal (opgeven niet meer mogelijk)
  • Woensdag 29 mei van 19-22 uur – Salland (opgeven niet meer mogelijk)
  • Maandag 17 juni van 19..30-22.30 uur – Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal  (opgeven niet meer mogelijk)

{Let op, tekst loopt door onder het formulier}

Training – Jouw actieplan voor verbinding met je omgeving – 2 dagdelen

Je bent deelnemer van Boert Bewust, maar wat kun je nu concreet doen om je omgeving meer te betrekken bij je bedrijf? In deze training breng je eerst in kaart waarom je doet wat je doet, waar jij goed in bent en wat bij je past. Daarna ga je aan het werk met een concreet actieplan voor minstens één verbindende actie. Thuis werk je hier verder aan. Tijdens het tweede trainingsmoment scherp je je plan aan en daarna kun je aan de slag! De training wordt gegeven door René Schepers.

  • Woensdag 22 mei en woensdag 12 juni 2019 van 19-22 uur- Gelderse Vallei  (opgeven niet meer mogelijk)
  • Dinsdag 21 mei en donderdag 6 juni 2019 van 13-16 uur – Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal  (opgeven niet meer mogelijk)

 

 

,