Vacature: Kom jij het landelijk bestuur van Buurt Bewust versterken?

Vacature: Kom jij het landelijk bestuur van Buurt Bewust versterken?
Mirthe Post

Boert Bewust is groeiende en volop in beweging. Dat vraagt een frisse blik en nieuwe energie! Ben jij deelnemer van Boert Bewust en heb jij ideeën over de toekomst en strategie van Boert Bewust? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stuurgroep van Boert Bewust coördineert de landelijke activiteiten en draagt zorg voor het bewaken en de uitrol van het concept Boert Bewust. De stuurgroep bestaat op dit moment uit vier personen, Lisanne Oskam (voorzitter en deelnemer Vallei), Jan Overeem (secretaris), Wilma de Rooij (communicatie en deelnemer Kromme Rijn), en Kees van Dijk (penningmeester en deelnemer Kromme Rijn).

We zouden het vooral heel tof vinden als een deelnemer uit één van de andere streken (Salland, Rijk van Nijmegen, Land van Maas en Waal of Vechtdal) de uitdaging aandurft! Maar laat je vooral niet tegenhouden om te reageren als jouw streek al vertegenwoordigd is.

Waarom zou je actief worden voor de stuurgroep? Lisanne Oskam: “Je daagt jezelf uit en ontwikkelt jezelf door wat er tijdens je bestuurswerkzaamheden voor Boert Bewust op je weg komt. Je verbreedt je netwerk en spreekt veel gepassioneerde ondernemers. Het kost tijd, maar levert veel energie op!”

Wat doet de stuurgroep van Boert Bewust?
– Coördineren van de dagelijkse gang van zaken
– Ontwikkelingen in de streken signaleren en oppakken
– Door ontwikkelen van het concept Boert Bewust
– Stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe streken
– Netwerken met agrarische en niet-agrarische partijen en initiatieven
– Organiseren van partnerschappen
– Samen met het projectteam materiaal ontwikkelen voor de streken

Jij bent:
– Een enthousiaste deelnemer aan Boert Bewust
– Minimaal 4 tot maximaal 8 uur per week beschikbaar
– Iemand die goed kan netwerken en de uitdaging aangaat om gesprekken met partners, financiers en de Boert Bewust-streken aan te gaan

Wat bieden wij:
– Een vergoeding voor jouw inzet
– Veel uitdaging en een mooi team om in te werken!

Heb je belangstelling? Stuur je reactie naar info@boertbewust.nl. Als je eerst meer informatie wilt, kun je telefonisch contact opnemen met Lisanne Oskam via 06 121 628 41.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*