Vacatures! Boert Bewust zoekt 2 leden voor stichtingsbestuur

Vacatures! Boert Bewust zoekt 2 leden voor stichtingsbestuur
Mirthe Post

Vacatures! Boert Bewust zoekt 2 leden voor stichtingsbestuur

Boert Bewust is groeiende en volop in beweging. Dat vraagt om een frisse blik en vernieuwde energie! Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je met ons werken aan verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving? Is één van de portefeuilles ‘Partners en verdienmodellen’ of ‘PR en communicatie’ op jouw lijf geschreven? Dan horen we graag van jou!

Het stichtingsbestuur van Boert Bewust coördineert de landelijke activiteiten van Boert Bewust en draagt zorg voor het bewaken en de uitrol van het concept in alle streken. Het stichtingsbestuur bestaat op dit moment uit vier personen: Lisanne Oskam (voorzitter en deelnemer Gelderse Vallei), Jan Overeem (secretaris), Wilma de Rooij (communicatie en deelnemer Kromme Rijn), en Kees van Dijk (penningmeester en deelnemer Kromme Rijn). Zij worden ondersteund door een projectteam. Kijk voor meer info over ons op ww.boertbewust.nl.

Wat doet het stichtingsbestuur van Boert Bewust?

 • Coördineren van de dagelijkse gang van zaken
 • Ontwikkelingen in de streken signaleren en oppakken
 • Doorontwikkelen van het concept Boert Bewust
 • Stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe streken
 • Netwerken met agrarische en niet-agrarische partijen en initiatieven
 • Organiseren van partnerschappen
 • Samen met het projectteam ondersteunende producten en diensten ontwikkelen voor de streken

Wat breng jij mee:

 • Je hebt affiniteit met de land- en tuinbouw. Als je zelf deelnemer bent aan Boert Bewust is dat een pré maar we staan ook open voor ‘nieuwe ogen’ en nieuwe verbindingen;
 • Je bent minimaal 4 tot maximaal 8 uur per week beschikbaar waarbij je bij pieken in het werk flexibel kunt zijn;
 • Voor de portefeuille ‘Partners en verdienmodellen’ zijn we op zoek naar een echte netwerker die kansen ziet om nieuwe partnerschappen en verdienmodellen te ontwikkelen voor Boert Bewust en deze kan vastleggen. Jij wordt enthousiast van het genereren van nieuwe inkomsten en het afspreken van waardevolle samenwerkingen. Zo werk je aan de toekomst van Boert Bewust als zelfstandige organisatie na de projectfase.
 • Voor de portefeuille ‘PR en communicatie’ zoeken wij een communicatieve topper die een duidelijke visie heeft op verbinden met de samenleving heeft én op hoe we deze visie omzetten naar concrete acties. Als bestuurslid help jij de Boert Bewust-streken bij het uitdragen van onze boodschap en zie je toe dat hiervoor de juiste communicatiemiddelen worden gemaakt en gebruikt.

Wat bieden wij:

 • Een vergoeding van €35,- per uur excl. btw voor jouw inzet;
 • Veel uitdaging en een gemotiveerd en gedreven team om in te werken!

Heb je belangstelling?

Stuur ons informatie over jouw achtergrond en motivatie naar info@boertbewust.nl. Reageren kan tot en 16 februari 2019. Je hoort uiterlijk 19 februari of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats in de tweede helft van februari. Als je eerst meer informatie wilt, kun je telefonisch contact opnemen met voorzitter Lisanne Oskam via 06 121 628 41 of lisanne@boertbewust.nl.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

,